Är Husqvarna Automower® utrustad med tjuvlarm?

• Ja. Automower® har flera stöldskyddssystem som du kan aktivera. Allra viktigast är installationslåset: Automower® kan inte användas utan den personliga PIN-koden. Tack vare installationslåset fungerar inte Automower® i någon annan installation än din egen. Tidlåset begär att den fyrsiffriga PIN-koden anges med ett intervall som du bestämmer själv. Larmsystemet kräver att du anger PIN-koden när Automower® stoppas. Annars går larmet i gång. Dessutom finns en GPS-spårare för GPS-kommunikationsenheten som tillbehör för de flesta modeller.