Hur styr jag min Automower från mobilen?

• Husqvarna Automower® Connect

Ta kontroll med GPS-spårning – Automower® Connect ger dig fullständig kontroll vart du än befinner dig genom mobilen.

Kom närmre din Husqvarna robotgräsklippare med Connect

Med Automower® Connect får du fullständig kontroll över din robotgräsklippare var du än befinner dig. Tack vare GPS-spårning och anslutning via mobiltelefonnätet kan du konfigurera gräsklipparen, starta, stoppa, övervaka och schemalägga din Automower® från din smartphone. Du kan även ta emot statusuppdateringar direkt till skärmen och spåra robotgräsklipparen om den flyttas eller blir stulen.
    Det går även att röststyra din Husqvarna Automower® via Amazon Alexa och Google Home. Med ett röstkommando aktiveras roboten.

Lär känna Husqvarna Connect-appen

https://youtu.be/_L4BfaPlCeE

Husqvarna Automower® Connect – appen som ger dig total kontroll över din robotgräsklippare

https://youtu.be/gKJ3p345XAc